100 WKO projecten

Bescheidenheid is een deugd. Toch kan het geen kwaad om soms iets te noemen waar je trots op bent. In ons geval is dat het passeren van de grens van 100 WKO projecten. Deze mijlpaal delen we graag met u, omdat we blij zijn met onze goede klantrelaties en met het vertrouwen dat keer op keer in ons wordt gesteld.

Ruim 10 jaar geleden begonnen we met één duurzame energiecentrale. Dankzij onze 100% focus op WKO is Vaanster nu één van de grootste spelers in deze markt. We exploiteren ruim 100 projecten, waarbij steeds opnieuw de betrouwbare levering van energie aan onze klanten centraal staat.  

Naast onze eigen installaties beheren we ook succesvol de collectieve energie installaties van veel woningcorporaties. Vaanster ontzorgt door het hele traject over te nemen: administratie, klantenservice, voorlichting, techniek en juridische zaken. De corporatie blijft eigenaar, maar haar rol beperkt zich tot die van beslisser. Het grootste voordeel van deze constructie is dat de corporatie zich helemaal kan richten op haar kerntaken.