Hoe geef ik een verhuizing door?

U kunt uw verhuizing doorgeven via uw persoonlijke pagina of per e-mail aan klantenservice@vaanster.nl.

Koopwoning
Heeft een woning gekocht dan loopt uw leveringsovereenkomst tot er een nieuwe overeenkomst is getekend met de nieuwe koper. Geef een verhuizing dan ook tijdig aan ons door samen met de gegevens van een nieuwe gebruiker. De nieuwe gebruiker ontvangt van ons dan een persoonlijke code om een leveringsovereenkomst met ons aan te gaan.

Huurwoning
Heeft u een woning verhuurd dan loopt de overeenkomst af op de datum dat u de woning oplevert aan de verhuurder. Wij willen uw wel vragen de verhuizing tijdig bij de verhuurder en Vaanster Energie door te geven.

Eindafrekening
Na uw verhuizing ontvangt u van ons een eindafrekening voor de gebruikte energie vanaf 1 januari tot de datum die u als verhuisdatum heeft doorgegeven. De eindafrekening wordt gebaseerd op de door u opgegeven standen bij verhuizing.

Meterstanden Voor het maken van een eindafrekening hebben wij van u de meterstanden van de meter op de afgifteset nodig op datum van oplevering aan nieuwe gebruiker of verhuurder. U kunt de meterstanden aan ons doorgeven via uw persoonlijke pagina. U kunt de meterstanden eenvoudig zelf uitlezen op uw energiemeter. De handleiding hiervoor vindt u op uw persoonlijke pagina.