Wie is Vaanster Energie?

Vaanster Energie is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan tien jaar duurzame energiecentrales ontwikkelt, beheert én daarin investeert. Daarbij richten we ons alleen op energiecentrales die goed zijn voor het milieu.

Wat doet Vaanster Energie?
Zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers krijgen de kans om verwarming, koeling en tapwatervoorziening verantwoord in te richten. Onze installaties staan zowel in woningen, winkelcentra als kantoren van schone energie. Deze centrales worden gedurende 15 of 30 jaar geëxploiteerd. Exploiteren betekent dat Vaanster zorgt voor het onderhoud van de centrales en de inkoop van energie, maar ook voor de afhandeling van storingen of klachten van eindgebruikers. Daarnaast wordt de gebruikte energie ook door Vaanster aan de eindgebruikers in rekening gebracht.

Wat mag u van ons verwachten?

  • Persoonlijk contact: bel ons en we staan u zelf te woord. We weten wat er bij onze klanten speelt en zo verbeteren we continu onze dienstverlening.
  • Fanatical Support: voor u lopen we sneller en doen we net dat stapje extra. U krijgt passende en persoonlijke oplossingen. Wanneer we onverhoopt toch een fout maken, geven we het eerlijk toe én lossen het op.
  • Eerlijkheid: onze communicatie is transparant en eerlijk. We proberen uw vragen meteen te beantwoorden en lukt dat niet, dan vertellen we wanneer we dat wel kunnen. Wanneer we onverhoopt toch een fout hebben gemaakt, geven we het eerlijk toe én lossen het op.
  • Snel antwoord: uw vragen worden binnen 24 uur of op de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. Urgente storingen nemen we direct in behandeling en we starten bovendien binnen 4 uur met de onderzoeks- en herstelwerkzaamheden.
  • Verantwoordelijkheid: een storing in ons product? We nemen verantwoordelijkheid en ook onze werknemers zijn bevoegd om beslissingen te nemen.
  • Deskundigheid: onze medewerkers hebben vakspecifieke kennis, waardoor uw vragen altijd gericht beantwoord worden.
  • Up-to-date digitale service: we gaan met klanten om zoals we zelf behandeld willen worden. Wijzigingen geeft u gemakkelijk door via uw persoonlijke pagina. Ook persoonlijke informatie zoekt u eenvoudig op via het Vasoft-softwaresysteem.


U staat bij ons centraal, daarom werken we continu aan een nóg betere dienstverlening.| Heeft u vragen, opmerkingen of feedback ten aanzien van onze Fanatical Support, dan vernemen we dat graag!