contact Vaanster

ik word klant particulier

U koopt of huurt binnenkort een nieuwe woning die is aangesloten op een collectieve energievoorziening. Zo wordt u automatisch klant bij Vaanster Energie.

Aanmelden

Van uw verhuurder of makelaar ontvangt u een digitale inlogcode om via www.mijnvaanster.nl eenvoudig uw digitale leveringsovereenkomst aan te maken. Nadat u zich heeft aangemeld, krijgt u automatisch een persoonlijke pagina. Zo heeft u altijd toegang tot uw gegevens of handleidingen van installaties.

Uw warmte- en koudenet

U krijgt warmte en koude uit een centrale energievoorziening, dus u heeft geen eigen energieopwekking in huis. De installatie buiten uw huis, inclusief de afgifteset en de energiemeter in uw woning, is eigendom van Vaanster Energie. De techniek voor de afgifte in uw woning, bijvoorbeeld de vloerverwarming, is eigendom van u of van de verhuurder.

Tarieven

Naast de overheid vindt Vaanster het zelf ook belangrijk dat we eerlijke tarieven hanteren, de tarieven voor warmte en koude zijn bovendien marktconform. De energietarieven bestaan naast een vastrecht voor levering van warmte en koude uit een variabel deel voor afgenomen warmte.

Uw voorschotnota

U betaalt maandelijks en vooraf uw energierekening met een voorschotnota. Dat is een factuur vooraf en een schatting van uw komende energieverbruik. Hoewel uw energieverbruik maandelijks varieert, krijgt u bij Vaanster iedere maand een voorschotfactuur met hetzelfde bedrag erop. Aan het einde van ieder jaar ontvangt u een afrekening op basis van uw werkelijke verbruik.