contact Vaanster

Ik word klant zakelijk

U betrekt een nieuwe winkel die, of een bedrijfspand dat is aangesloten op een collectieve energievoorziening. Hierdoor wordt u automatisch klant bij Vaanster Energie.

Aanmelden

Van uw verhuurder of makelaar ontvangt u een digitale inlogcode, zodat u eenvoudig via www.mijnvaanster.nl uw leveringsovereenkomst aan kunt maken. Nadat u zich heeft aangemeld krijgt u automatisch een persoonlijke pagina waar u altijd toegang heeft tot uw gegevens of handleidingen van de installaties.

Uw warmte- en koudenet

U krijgt warmte en koude uit een centrale energievoorziening en u heeft dus geen eigen energieopwekking. De techniek van de energievoorziening tot en met de energiemeter in uw ruimte is eigendom van Vaanster Energie. De apparatuur voor de afgifte van warmte en koude na de energiemeter zijn uw eigendom. Wordt de ruimte casco aan u opgeleverd en zorgt u zelf voor een afgiftesysteem? Dan kijken wij, voordat u het systeem aanlegt, graag of alles voldoet aan onze aansluitvoorwaarden.

Tarieven

Naast de overheid vindt Vaanster het zelf ook belangrijk dat we eerlijke tarieven hanteren en daarom zijn de tarieven marktconform. De energietarieven voor warmte en koude bestaan allebei uit een gedeelte vastrecht en een variabel deel.

Uw factuur

U ontvangt ieder kwartaal een voorschotfactuur voor de levering van energie. Deze voorschotfactuur bestaat naast het vastrecht voor uw aansluiting warmte en koude ook uit een voorschot voor de afname van warmte en koude. Terwijl uw energieverbruik maandelijks varieert, krijgt u bij Vaanster iedere maand een gemiddelde voorschotfactuur met hetzelfde bedrag erop. Zo weet u vaak al vooraf waar u aan toe bent. Aan het eind van ieder jaar ontvangt u een afrekening op basis van uw werkelijke verbruik.