Ik ben consument
Al meer dan 170 projecten in exploitatie en beheer

Nieuwe collega’s bij team Ontwikkeling

Team ontwikkeling van Vaanster is de afgelopen tijd uitgebreid. We hebben twee nieuwe collega’s die zich graag voorstellen: 


Elke Wittgen

Mijn naam is Elke Wittgen, 41 jaar oud. Sinds juli 2020 ben ik werkzaam als Projectmanager Ontwikkeling bij Vaanster. Hiervoor heb ik ruim 13 jaar in de marktonderzoeksbranche gewerkt. Een compleet andere branche dan de warmte en koude branche waarin Vaanster actief is. De rode draad in mijn werk is projectmanagement. Het is interessant om een nieuwe branche te leren kennen en daar mijn ervaring met projectmanagement in te zetten.

Ik probeer het consumentenperspectief, opgebouwd als kwalitatief marktonderzoeker, zo veel mogelijk mee te nemen in mijn functie. 

Vaanster is een organisatie waarin mijn ondernemerschap wordt gestimuleerd en waarin ik kan groeien. Ik merk heel duidelijk dat iedereen hart voor de zaak heeft en belang hecht aan een informele en open sfeer. 

 

Steven van Vulpen

Als Technisch Project Manager op de afdeling Ontwikkeling wil ik graag mijn eerdere ervaringen met collega’s delen en gebruiken om waardevolle projecten bij Vaanster te realiseren.

Mijn naam is Steven van Vulpen en in september ben ik gestart bij Vaanster. Momenteel zet ik de ervaring die ik in de afgelopen jaren als koel- en klimaattechnisch engineer/projectleider en als research and development engineer heb opgedaan, in bij verschillende projecten. Ook de kennis die ik heb opgedaan bij de studie Engineering, design and innovation zet ik in om een bijdrage te leveren aan nog betere (duurzamere) energiesystemen en projecten.

Persoonlijk werk ik graag bij een organisatie waar vrijheid, samenwerking en persoonlijke- en technische ontwikkeling hoog in het vaandel staan. De afgelopen weken heb ik gemerkt dat Vaanster dit biedt. Mijn doel is om hier verder te groeien en mij verder te ontwikkelen in het projectmanagement. 

Ga terug naar overzicht