Al meer dan 150 projecten in exploitatie en beheer

Warmtevanmorgen.nu

Duurzame individuele energiesystemen

Gas is niet langer de toekomst voor het verwarmen van woningen. Vaanster biedt daarom ontwikkelaars van woningen en appartementen het totaalconcept “warmtevanmorgen.nu” aan. Een duurzame en gasloze woning of appartement met een minimale EPC. Vaanster verzorgt de plaatsing van een warmtepomp in combinatie met PV-panelen. Met deze maatregelen verduurzamen we de woningen en bieden we de bewoner de mogelijkheid om zelf zijn elektriciteit op te wekken.

Het betaalbare concept voor EPC-0 en EPC-0+ woningen en appartementen.

Duurzame woning
Hoog comfort
Eigen opwekking elektriciteit
100% maakgarantie
25 jaar all-in service overeenkomst
Scherpe tarieven

Onze recente projecten

Bekijk een overzicht van onze uiteenlopende projecten.

Klantcase Symfonie te Sliedrecht
Klantcase Dock 187 te Middelharnis
Klantcase Thorbeckehof in Barneveld

Onze partners

Door de hechte samenwerking tussen Vaanster en Nathan komen we na wat we beloven. Met eigen boorwagens, import van Alpha Innotec warmtepompen en eigen ploegen die de realisatie verzorgen weet u waar u als ontwikkelaar aan toe bent. Uw project wordt voorzien van de beste materialen en tijdig opgeleverd. We nemen alle zorgen uit handen en garanderen dat uw klanten ongestoord gebruik kunnen maken van hun duurzame energiesysteem.

Jeroen Krebbers — Algemeen Directeur

Uw nieuwbouw ontwikkeling verduurzamen?

Lage investeringskosten, eerlijke tarieven en hoog comfort voor de bewoner. Wij komen graag in contact als u gasloos wilt ontwikkelen of ambitie heeft op duurzaamheidsvlak maar ook als u nog overtuigd wilt worden van ons concept!

Laat uw gegevens achter bij onze klantenservice

Ons laatste nieuws

Meer nieuws