Ik ben consument
Al meer dan 170 projecten in exploitatie en beheer

Komt u ons ook bezoeken op de PROVADA?

Aankomende week staan wij met onze eigen stand op de PROVADA waar we ons nieuwe concept WARMTEVANMORGEN.NU introduceren. Komt u ook?

In samenwerking met Nathan, een toonaangevende leverancier van duurzame klimaattechnologie, lanceert Vaanster WARMTEVANMORGEN.NU. Een duurzaam energieconcept waarbinnen projectontwikkelaars hun nieuwbouwwoningen en appartementen tegen minimale meerkosten, duurzaam en gasloos kunnen realiseren.

Vaanster verzorgt de plaatsing van een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen wat resulteert in een duurzame en gasloze woning met een minimale EPC. We bieden onze opdrachtgevers 100% maakgarantie, lage ontwikkelingskosten en maximale duurzaamheid.

Het comfort van de bewoner staat voorop. Vanaf het moment van oplevering wekt de toekomstige bewoner zelf zijn energie op en heeft gedurende 25 jaar geen omkijken naar zijn duurzame energiesysteem. Vaanster garandeert de optimale werking en verzorgt service en onderhoud tegen een vast bedrag per maand.

Wij heten u van harte welkom op onze stand in de Hollandhal 1230. Wilt u met mij of met mijn collega’s van Vaanster in gesprek? U kunt via info@warmtevanmorgen.nu ook een afspraak inplannen om lopende of toekomstige projecten te bespreken. Ik hoop u snel te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Krebbers
Algemeen directeur

Ga terug naar overzicht