Ik ben consument
Al meer dan 170 projecten in exploitatie en beheer

Leer onze nieuwe collega kennen

Ik ben Greta Rinsma, een Friezin van 35 jaar.

In januari ben ik begonnen bij Vaanster als projectmanager. Dit doe ik voor het concept Warmtevanmorgen.nu. Hiervoor was ik werkzaam bij de Rabobank als Financieel Adviseur/Duurzaamheidscoach. Als Duurzaamheidscoach deed ik veel kennis op met betrekking tot toekomstige veranderingen, namelijk het verduurzamen van woningen.  Deze nieuwe uitdaging sprak mij aan omdat ik op deze manier iets kan betekenen voor de maatschappij en mee kan werken met de verduurzaming van Nederland. Dat is niet alleen belangrijk voor mij, maar ook voor onze kinderen.

Een droom is om ooit nog eens een reis te maken waarbij ik de wereld nog een beetje mooier kan maken, door te helpen in ontwikkelingslanden of in landen die een natuurramp hebben gehad.

 

Ga terug naar overzicht