Ik ben consument
Al meer dan 170 projecten in exploitatie en beheer
Projectcase

Biesbosch 225 Amstelveen

Ontwikkelaar Foruminvest
Belegger N.t.b
Huurder Particulieren
Realisatie Maart 2021
BVO m2

Biesbosch 225 Amstelveen

Foruminvest Amstelveen B.V. heeft het kantoorgebouw ‘Biesbosch 225’, gelegen op de hoek van de Rembrandtweg en Beneluxbaan in Amstelveen aangekocht met het oog op herontwikkeling naar een woongebouw. Het bestaande kantoorgebouw zal worden gesloopt en zal plaatsmaken voor hoogwaardige en duurzame nieuwbouw met 276 appartementen. Ruim 75% daarvan betreft appartementen in het middeldure huursegment. Het gebouw is gesitueerd naast een OV-halte voor de sneltram, waardoor toekomstige bewoners binnen circa 7 minuten zowel in het Stadshart als op de Zuidas kunnen zijn. De bewoners krijgen tevens de beschikking over 10 elektrische deelauto`s.

Wilt u meer lezen over dit project of bent u nieuwsgierig naar dit project? Lees verder op de website van https://www.foruminvest.com/nl/projects/biesbosch-225-amstelveen//

Het nieuwe woongebouw bestaat uit 276 huurappartementen, een 3-laags ondergrondse parkeergarage en parkeerplaatsen op maaiveld voor elektrische deelauto’s. Het ontwerp is van de hand van OZ architect i.s.m. Forum Concept & Design, het inhouse ontwerpbureau van Foruminvest. De tuin rondom het woongebouw zorgt voor een goede aantakking op de omgeving. Het bijzondere en moderne gebouw kent een hoogwaardige materialisering, een dubbelhoge entreehal, verdiepingshoge ramen in de appartementen en ruime balkons voor ieder appartement.

Bij de realisatie is veel aandacht voor een gezonde en duurzame woonomgeving. Naast de elektrische deelauto’s wordt er gebruik gemaakt van een WKO installatie in combinatie met zonnepanelen, hoogwaardige isolatie en kozijnen met een hoge luchtdichtheid

Alle appartementen worden voorzien van een hoog rendement warmte-terugwinningsinstallatie en een separate douche wtw. De algemene ruimten worden voorzien van LED verlichting. In het maaiveld wordt een omvangrijk waterretentie-systeem gerealiseerd.

Referenties

Onze recente projecten

Keer op keer komen er weer mooie nieuwe projecten bij, waar we stuk voor stuk trots op zijn. Een greep uit onze dagelijkse praktijk.

nieuw
Klantcase Lorentz Leiden
Klantcase Posterijen
Klantcase Het Noordereinde Zevenhoven