Ik ben consument
Al meer dan 170 projecten in exploitatie en beheer
Projectcase

Dock 187 te Middelharnis

Ontwikkelaar De Gebroeders Blokland
Belegger De Gebroeders Blokland
Huurder Particulier
Realisatie December 2019
BVO 0 m2

Dock 187 te Middelharnis

In opdracht van De Gebroeders Blokland gaan we warmte en koude leveren aan 21 grondgebonden woningen in Middelharnis. Wij plaatsen de individuele warmtepompen en op het dak van de woningen totaal 168 zonnepanelen, dit draagt bij aan het verduurzamen van de woningen waarbij het comfort van de bewoner centraal staat. De verwachte oplevering hiervan is december 2019.

De wijk is volledig op elkaar afgestemd, maar je ziet aan de gevels dat geen twee woningen hetzelfde zijn. De woningen die aan de voorzijde hetzelfde ogen, zijn van binnen vaak verassend anders.

In elke woning komt een water/water warmtepomp te staan. In totaal zijn dit 21 woningen voorzien van een Alpha Innotec warmtepomp.

Nieuwe samenwerking met de Gerbroeders Blokland!

DOCK187 is een bijzondere en verrassende wijk in Middelharnis, met een grote diversiteit en opvallend rijke detaillering, zoals de deuromlijstingen, speelse gevels en zinken hemelwater­afvoeren… Vakmanschap van toen en het comfort van nu.

Wilt u meer lezen over dit project of bent u nieuwsgierig naar deze nieuwbouwwoningen? Lees verder op de website van www.fase3.dock187.nl/

In DOCK187 fase 3 worden 21 woningen gebouwd voor verschillende doelgroepen. Het betreft een aantrekkelijke variëteit aan woningen met luxe rij- en hoekwoningen. Biesheuvel: 'We richten ons op verschillende doelgroepen die kwaliteit en duurzaamheid waarderen. Van bewuste gezinnen met kinderen tot mensen die samenwonend zijn en op zoek naar een woning met volop leefruimte en een heerlijk leefklimaat.'

De Gebroeders Blokland Die variëteit past naadloos in het plaatje van klantgericht ontwikkelen en bouwen waarmee Gebroeders Blokland zich onderscheidt van andere bouwers. Biesheuvel: 'Voordat er ook maar een schets op papier staat, doen we uitgebreid onderzoek naar de toekomstige bewoners van een project, kijken naar de gezinssamenstelling, de levensstijl en behoeften. Dankzij het inzicht dat we hierdoor krijgen, weten we beter wat voor soort woningen we moeten bouwen, hoeveel slaapkamers gewenst zijn en hoe groot bijvoorbeeld de badkamer of keuken moet zijn. Daarnaast bieden we in DOCK187 fase 3 volop opties om de woning nog beter aan te laten sluiten bij de individuele wensen.
Ook de samenwerking met Tieleman Keukens en Esselink bevestigt eens te meer dat kwaliteit voorop staat.'

Referenties

Onze recente projecten

Keer op keer komen er weer mooie nieuwe projecten bij, waar we stuk voor stuk trots op zijn. Een greep uit onze dagelijkse praktijk.

nieuw
Klantcase Lorentz Leiden
Klantcase Posterijen
Klantcase Het Noordereinde Zevenhoven