Al meer dan 150 projecten in exploitatie en beheer

Vaanster sponsort de Voorleesactie op de Dag van de Duurzaamheid

Enorm genoten van die zelfverzekerde en lekker eigenwijze kinderen van groep 7 /8 van de Pantarijn School in de Meern. Duurzaamheid is voor deze kinderen geen probleem. Voor alles een simpele oplossing. Tijdens het kringgesprek vroeg ik hoe Vaanster ervoor kan zorgen dat opdrachtgevers meer voor duurzame energie kiezen en niet alleen gaan voor de goedkoopste optie. Het antwoord was eigenlijk super simpel. Dan leg je toch uit dat het slecht is voor het milieu en dat de waterspiegel gaat stijgen en Nederland dan overstroomt. Duidelijke taal. Om eerlijk te zijn benadruk ik altijd dat het economisch uit kan. De morele verplichting van ieder individu om duurzaam te bouwen adresseer ik niet. Tijd voor verandering. Ik ga het anders doen, met dank aan de kinderen van groep 7/8 van de Pantarijn.

Kapsones
Aan deze Voorleesactie heb ik ook nog een foto overgehouden met Jan Terlouw en Prinses Laurentien van Oranje. Samen hebben ze het boek Kapsones geschreven. Jan Terlouw is toch wel een beetje mijn jeugdheld. Ik heb zijn boeken verslonden en uit respect heb ik mijn hond Pjotter genoemd.

Ga terug naar overzicht