Ik ben consument
Al meer dan 170 projecten in exploitatie en beheer

Even voorstellen

Ik ben Christiaan de Jong, 36 jaar oud, en ik ben afgelopen juli begonnen als projectmanager bij Vaanster. Hiervoor werkte ik in dezelfde functie en was ik bij verschillende¬†organisaties gedetacheerd voor vraagstukken op het gebied van¬†business en IT. Ik heb het altijd erg leuk werk gevonden, maar mijn interesse in het thema duurzaamheid was ondertussen gewekt. Ik heb namelijk voor mijn eigen Vereniging van Eigenaren de plaatsing van 100 zonnepanelen geregeld. Dat gaf me zoveel voldoening dat ik meer op dit vlak wilde betekenen. Toen ik de vacature van Vaanster las, was ik dan ook direct enthousiast. Enerzijds vanwege de missie van Vaanster – iedere dag helpen aan de verduurzaming in Nederland – en anderzijds de informele samenwerking met een professionele club collega’s. In de afgelopen maanden heb ik veel geleerd. Ik ben verantwoordelijk voor het beheer van de installaties van een aantal corporaties en diens bewoners. Er wordt hard gewerkt, maar we hebben ook veel plezier. Op die manier dragen we samen bij aan tevreden klanten. En dat geeft mij weer energie!

Ga terug naar overzicht