1. terug

Nieuws

Het Vaanster EQw systeem, eenvoudig toepasbaar in heel Nederland!

Omdat er geen bronboringen nodig zijn, is het innovatieve EQw systeem van Vaanster zeer eenvoudig in alle regio’s van Nederland toe te passen. Dat blijkt uit de variëteit van de plekken in Nederland waar ons EQW systeem al wordt gebruikt. Het systeem is immers niet gebonden aan de kwaliteit van de bodem, er is geen interferentie met naastgelegen projecten én geen afstemming van bronlocaties nodig. Dat maakt het EQW systeem van Vaanster eenvoudig inpasbaar in alle situaties! 
 
Vaanster heeft onlangs de contracten getekend om het Vaanster EQw systeem te gaan realiseren en exploiteren in zeer diverse projecten in: 
 
Oss & Rijnsburg
Door het ontbreken van bronnen is het EQw systeem ook zeer geschikt om in stads- en dorpskernen te worden gerealiseerd zoals in Oss, waarbij het project op de plek van het voormalige V&D gebouw wordt gerealiseerd en ook in Rijnsburg is de locatie in de kern van het dorp. 

Leeuwarden
In het noordelijke deel van Nederland is de grond niet altijd geschikt voor boringen en is het EQw systeem een volwaardig alternatief in combinatie met de omvang van het project.  
 
Wij kijken uit naar de samenwerking met de betrokken partijen op deze projecten! 

Het Vaanster EQw systeem, eenvoudig toepasbaar in heel Nederland!