1. terug

Nieuws

Omschakelen koeling vs zomer

π™ˆπ™–π™œ π™π™šπ™© π™žπ™šπ™©π™¨π™Ÿπ™š π™¬π™–π™§π™’π™šπ™§?

Wat hebben we lang kunnen genieten van het mooie weer! Maar nu komt langzaam weer de periode dat we het binnen weer wat warmer willen stoken. We gaan over van koude levering naar warmtelevering vanuit de energiecentrale. 

π™Žπ™‘π™žπ™’ π™€π™’π™¨π™˜π™π™–π™ π™šπ™‘π™šπ™£
Onze systemen zijn "slim". De energiecentrale bepaalt zelf aan de hand van de buitentemperatuur of er koeling of verwarming geleverd moet worden.

π˜Όπ™‘π™©π™žπ™Ÿπ™™ 𝙠π™ͺπ™£π™£π™šπ™£ π™ π™žπ™šπ™―π™šπ™£ 𝙩π™ͺπ™¨π™¨π™šπ™£ π™¬π™–π™§π™’π™©π™š 𝙀𝙛 𝙠𝙀π™ͺπ™™π™š π™‘π™šπ™«π™šπ™§π™žπ™£π™œ
Maar wist je dat het mogelijk is altijd, afhankelijk van de buitentemperatuur, te kunnen kiezen tussen warme of koude levering? Dat heeft te maken met het gekozen systeem bij de bouw van de energiecentrale. Het is erg prettig als je zelf kunt kiezen, want we ervaren warmte allemaal anders. Je persoonlijke voorkeuren of de ligging van je appartement ten opzichte van de zon hebben allemaal invloed op jouw beleving. Woon je op het zuiden? Dan wil je misschien wat sneller koelen. Woon je op het noorden? Dan wil je het misschien wel even wat warmer hebben. 

Klinkt best ingewikkeld allemaal toch? Daarom hebben we er ook een handig filmpje voor gemaakt voor onze bewoners. Kijk je even met ons mee?

Uitleg omschakelen koeling vs zomer