{text}
{text}

Voorbeeldpagina

Vaanster, opgericht in 2000, is een onafhankelijk investeerder in collectieve duurzame energiesystemen en wordt sinds haar oprichting actief geleid door oprichter en algemeen directeur Jeroen Krebbers.

Onze missie is om voor aansprekende vastgoedprojecten de duurzame energievoorziening te ontwikkelen, te financieren en te exploiteren. Met onze projecten dragen we positief bij aan de verduurzaming van Nederland en leveren we een actieve bijdrage aan het terugdringen van de uitstoot van CO2.

Betrouwbaar, onafhankelijk en een tikje eigenzinnig. Dat zijn onze kernwaarden. Deze zijn verankerd in onze organisatie en geven weer waar wij voor staan. We zijn herkenbaar door onze betrokken werkwijze, persoonlijk en transparant. Of het nu een zakelijke klant of een particuliere klant is. We zijn onafhankelijk en staan zelfstandig in de markt. We zijn betrouwbaar, we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Dit zijn onze principes voor de manier waarop wij werken, hoe wij met onze opdrachtgevers en medewerkers omgaan en hoe wij in de maatschappij staan.

Interessante downloads

[Optionele introtekst] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore