1. terug

Nieuws

Drie nieuwe EQw projecten: WalKwartier, Bisonspoor & De Run 5601

Voor drie bijzondere projecten heeft Vaanster onlangs de opdracht ontvangen voor de ontwikkeling, realisatie en langdurige exploitatie van een duurzaam EQw systeem. Bij alle drie de projecten gaat het om herontwikkeling. Het uitgesproken vertrouwen in Vaanster en in het EQw systeem zien we als een groot compliment en we bedanken onze klanten daar dan ook voor.

WalKwartier Oss 
Op de locatie van het voormalig V&D gebouw worden 131 appartementen en 6754 m2 commerciële ruimtes ontwikkeld in opdracht van Bouwbedrijf Berghege BV. In 2022 start de bouw, de verwachte oplevering is in 2024. 
In samenwerking met:  
- Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling
- Nelissen ingenieursbureau 
- Dok architecten 
- Breman Utiliteit

Bisonspoor Maarssen 
Een voormalig kantoorgebouw maakt plaats voor appartementencomplex 'De Bison'. Er worden 75 appartementen gerealiseerd in opdracht van Dura Vermeer & KIKX . De verwachte oplevering van de appartementen is eind 2023. 
In samenwerking met:  
- Ingenieursbureau IOB

De Run 5601 Veldhoven 
Het voormalige kantoorgebouw van Zuid Zorg in Veldhoven wordt gesloopt. Op die plek worden 96 appartementen gerealiseerd. De Run 5601 is onderdeel van gebiedsontwikkeling 'Het Genderkwartier'. De verwachte oplevering van de appartementen is in 2024. In opdracht van: Interesting Vastgoed.  
In samenwerking met: 
- Huisman & Van Muijen
- Van Santvoort Bouw BV

Meer weten over het EQw energiesysteem? Neem dan contact met ons op via ontwikkeling@vaanster.nl.