1. terug

Nieuws

Filmen op locatie ‘De Goudshof’ in Gouda

Afgelopen week bezocht ons Vaanster team samen met Renger en Frederique op een mooie zonnige dag ‘De Goudshof’ in Gouda. Dit project is sinds kort opgeleverd en daarom was het doel van het bezoek om een film te maken over de WKO installatie, van Vaanster, in dit project. De video over de WKO installatie en de informatieve video's over alle elementen van deze installatie zullen uiteindelijk op onze website worden geplaatst. Zo kunnen de bewoners van de Goudshof op de projectpagina al deze informatie gemakkelijk terugvinden. Op deze manier zorgt Vaanster ervoor dat alle betrokken partijen bij de bouw van dit project, ontzorgd worden.  

Voor dit project hebben wij een duurzaam WKO 5 pijps distributiesysteem geïnstalleerd. 5 pijps houdt in dat er het hele jaar door ruimteverwarming en tapwater is en dat er gedurende het hele jaar de beschikking over koeling is waardoor er geen sprake van change over is.  

Warmte Koude Opslag (WKO) is een manier om gebouwen energiezuinig te verwarmen en te koelen. Goed voor het milieu, toekomstbestendig en betrouwbaar. In een WKO installatie wordt bodemenergie gebruikt voor het verwarmen en koelen van gebouwen. Dit is een duurzame oplossing waarmee het verbruik van fossiele brandstoffen voor energieopwekking fors teruggedrongen wordt. 

Nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken of een bezoek brengen aan een van onze WKO centrales stuur dan een bericht aan sales@vaanster.nl of neem een kijkje op onze site: https://vaanster.nl/energiesystemen/wko 

{text}
{text}