1. terug

Nieuws

Nieuwe collega’s bij sales & ontwikkeling

Het salesteam en het ontwikkelingsteam hebben sinds enige tijd versterking gevonden. Beide collega’s stellen zich graag hieronder aan u voor.

Bouke Bootsma

Na anderhalf jaar keer ik terug op het nest bij Vaanster en wat is er veel veranderd! Een hoop nieuwe collega’s, een hoge mate professionaliteit op vele vlakken en een totaal ander kantoor. Wat hetzelfde is gebleven, is de gezelligheid, collegialiteit en de moeite die wordt genomen om het Nederlands vastgoed te verduurzamen.

In 2019 heb ik voor een avontuur in het buitenland afscheid genomen bij Vaanster. Mijn tijd in Kenia is een fantastisch ervaring geweest en ik ben mooie herinneringen rijker. Eenmaal terug in Nederland heb ik weer contact gezocht met mijn oudcollega’s bij Vaanster. Met veel plezier besloot ik om hier weer aan de slag te gaan. De ervaring die ik heb opgedaan bij Asset Management ga ik nu inzetten in het ontwikkelingsteam als projectmanager.

Robin van den Heuvel

Mijn naam is Robin van den Heuvel en sinds enige tijd ben ik werkzaam als ontwikkelaar bij Vaanster. De branche van duurzame warmte en koude waarin Vaanster actief is, was compleet nieuw voor mij. In de afgelopen tijd heb ik hier veel over geleerd en merk ik dat deze innovatieve branche mij erg aanspreekt.

Hiervoor heb ik diverse commerciële functies vervuld binnen de media. Met de tijd kwam ik erachter dat die wereld steeds minder aansloot op mijn overtuigingen. Ik besloot op zoek te gaan naar een andere baan bij een bedrijf met een sterke focus op duurzaamheid. In mijn zoektocht kwam ik deze functie bij Vaanster op het spoor. Hier komt samen wat ik graag doe en wat ik belangrijk vind.

Met veel plezier werk bij Vaanster. Wat mij opvalt zijn de korte lijnen binnen het bedrijf. Er kan snel worden geschakeld en de sfeer is erg goed.