1. terug

Nieuws

Oplevering TwoTwoFive in Amstelveen - WKO installatie Vaanster

De 276 huurapartementen van TwoTwoFive in Amstelveen worden binnenkort opgeleverd. In het complex heeft Vaanster een duurzame collectieve WKO energie-opwekkingsinstallatie gerealiseerd. De energie-opwekkingsinstallatie zal Vaanster 30 jaar exploiteren. De WKO-installatie gebruikt bodemenergie voor het verwarmen en koelen door middel van een monobron. Vaanster levert tevens het warme tapwater voor de woningen. 

Vaanster, opgericht in 2000, is een onafhankelijk investeerder in duurzame energiesystemen en marktleider als het gaat om het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van duurzame energiesystemen voor het verwarmen en koelen van woningen, kantoren en winkels. We werken in Nederland voor vastgoedontwikkelaars, beleggers en woningcorporaties. Met onze projecten dragen we positief bij aan de verduurzaming van Nederland en leveren we een actieve bijdrage aan het terugdringen van de uitstoot van CO2. 

TwoTwoFive is gerealiseerd op de plek van een verouderd kantoorpand aan Biesbosch 225 in Amstelveen. Het woongebouw telt 18 verdiepingen met in totaal 276 appartementen. Het gebouw beschikt over een ondergrondse parkeergarage voorzien van elektrische oplaadpunten voor auto's, scooters en fietsen.  

Nieuwsgierig geworden en wilt u kennismaken of een bezoek brengen aan een van onze duurzame energiecentrales stuur dan een bericht aan sales@vaanster.nl of neem een kijkje op onze site www.vaanster.nl