1. terug

Nieuws

Plaatsing warmtepompen IWP projecten

Vaanster realiseert en exploiteert niet alleen collectieve systemen voor de opwekking van duurzame energie, maar ook individuele systemen.

In 2021 hebben we al meer dan 300 individuele systemen gerealiseerd en in 2021-2022 worden er maar liefst 492 gerealiseerd. Bij een aantal van deze projecten worden momenteel de warmtepompen geïnstalleerd.

In Middelharnis is de bouw van Dock187 fase 4 in volle gang. 17 woningen worden hier voorzien van een individuele warmtepomp en zonnepanelen. Vorig jaar zijn in fase 3 al 21 woningen opgeleverd. In opdracht van Gebroeders Blokland.

De 46 woningen Atlantaborg in Hoogezand zijn eveneens voorzien van individuele warmtepompen. Ook daar leveren zonnepanelen o.a. stroom voor de warmtepomp. Vaanster heeft via Geveke de opdracht hiervoor ontvangen.

In Amsterdam Sloterdijk worden 32 woningen met een individuele warmtepomp aangesloten op een collectief bronnet. Ook worden er zonnepanelen geïnstalleerd die o.a. stroom opleveren voor de warmtepomp. In opdracht van BUILDING4YOU.

In het zuiden van het land, in Terneuzen, is de Kampanje met 26 woningen ook voorzien van warmtepompen. De woningen worden in de zomer van 2021 opgeleverd. In opdracht van Aannemersbedrijf Van der Poel B.V..