1. terug

Nieuws

Viering start bouw Link! in Haarlem

De bouw van het duurzame appartementencomplex Link! in Haarlem is gestart. Afgelopen woensdag is dit feestelijke moment gevierd met een glas champagne in de hand. Symbolisch werd de eerste damwand in de grond gedrukt waarmee de start bouw een feit is.  

Link! Is een duurzaam appartementencomplex met 90 appartementen. Vaanster heeft de opdracht ontvangen voor de realisatie van een duurzaam EQw systeem en gaat daarmee warmte, koude en verwarming van tapwater leveren aan alle appartementen.   
 
Onnodig te zeggen dat Vaanster op die manier bijdraagt aan een groene toekomst samen met onze partners en de bewoners van Link!. Stap voor stap komen we – met het maken van duurzame keuzes - tot een betere toekomst voor onze kinderen. Iets wat Vaanster al 20 jaar lang systematisch en aanhoudend doet. 
Na veel digitaal en online contact met HBB Groep hebben we nu elkaar weer persoonlijk kunnen ontmoeten. Extra leuk natuurlijk! 
 
Wij danken de HBB Groep, in het bijzonder Martijn van de Poll en alle beleggers voor hun vertrouwen in Vaanster.  
In samenwerking met:  
HBB Groep, FARO architecten bv, bna, Berkhout Tros Bouwadviseurs BV, Nieman Groep, Overdevest Adviseurs & Gemeente Haarlem.

Op de foto van links naar rechts: Martin Vladov (Vaanster), Maaike Uttien (HBB Groep), Freek de Reus (HBB Groep) en Patrick Overdevest (Overdevest adviseurs).