1. terug

Nieuws

Oplevering van ‘Goudshof’ in Gouda met duurzame installatie van Vaanster

De realisatie van het nieuwbouwproject de Goudshof zal binnenkort gereed zijn. Dit is voor zowel opdrachtgever AM B.V. en Vaanster een heuglijk moment.  

Er worden 110 appartementen gerealiseerd door Van Wijnen Stolwijk B.V. Alle appartementen zullen door de WKO installatie van Vaanster worden verwarmd en gekoeld, daarnaast word ook het tapwater verwarmd.  Vaanster ontwikkelt, realiseert en exploiteert het WKO systeem in het gebouw.  Op het dak van het woongebouw zitten pv-panelen, waarvan driekwart energie levert aan de WKO installatie.  

Vaanster, opgericht in 2000, is een onafhankelijk investeerder in duurzame energiesystemen en marktleider als het gaat om het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van duurzame energiesystemen voor het verwarmen en koelen van woningen, kantoren en winkels. We werken in Nederland voor vastgoedontwikkelaars, beleggers en woningcorporaties. Met onze projecten dragen we positief bij aan de verduurzaming van Nederland en leveren we een actieve bijdrage aan het terugdringen van de uitstoot van CO2.  

Nieuwsgierig geworden en wilt u kennismaken of een bezoek brengen aan een van onze duurzame energiecentrales? Stuur dan een bericht aan sales@vaanster.nl