1. terug

Nieuws

Realisatie nieuwbouwproject ‘Hier!’ in Amersfoort gestart! 

In Amersfoort wordt op de plek waar voorheen een schoolgebouw stond, nu twee woontorens gerealiseerd met in totaal 165 appartementen. De hoogste woontoren wordt 60 meter hoog en zal uit 20 bouwlagen bestaan, de lagere woontoren wordt 23 meter hoog en zal uit 7 bouwlagen bestaan. Beide gebouwen worden omgeven door een parkachtige tuin.   

Vaanster heeft de opdracht ontvangen voor de ontwikkeling van een duurzame WKO-installatie en gaat hiermee warmte, koude en verwarming van tapwater leveren aan alle 165 appartementen. Naast deze duurzame manier van verwarmen en koelen, heeft HIER! een hoge ambitie met betrekking tot duurzaamheid. Van milieuvriendelijk slopen en bouwen, tot aan de uiteindelijke bewoning toe. Alles is erop gericht om bewoners zo min mogelijk energie te laten verbruiken.  De verwachte oplevering van de appartementen is in 2023.    

Vaanster, opgericht in 2000, is een onafhankelijk investeerder in duurzame energiesystemen en marktleider als het gaat om het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van duurzame energiesystemen voor het verwarmen en koelen van woningen, kantoren en winkels. We werken in Nederland voor vastgoedontwikkelaars, beleggers en woningcorporaties. Met onze projecten dragen we positief bij aan de verduurzaming van Nederland en leveren we een actieve bijdrage aan het terugdringen van de uitstoot van CO2. 
   

Nieuwsgierig geworden en wilt u kennismaken of een bezoek brengen aan een van onze duurzame energiecentrales stuur dan een bericht aan sales@vaanster.nl of neem een kijkje op onze site. Vragen over dit bericht? Laat een reactie achter! 
   
In samenwerking met:    
Ontwikkelaar: Profund Vastgoedontwikkeling bv & Bouw- en Aannemingsbedrijf Schoonderbeek B.V.  
Installateur: Kersten Techniek B.V.   
Aannemer: Bouwbedrijf van de Ven    
Belegger: de Alliantie  
Architect: Eentien Architecten  

Realisatie nieuwbouwproject ‘Hier!’ in Amersfoort gestart!