1. terug

Nieuws

Start bronboring Park Valley

De realisatie van fase 1 en 2 van het project ‘Park Valley’ in gemeente Diemen is in volle gang. Zo heeft Grondboorbedrijf Haitjema B.V. afgelopen maand de bronnen en terreinleiding voor Vaanster aangebracht: een WKO Doublet van maar liefst 215m³.
Dit is een warme- en koudebron die op afstand van elkaar liggen. Tussen deze bronnen is een terreinleiding van meer dan 150 meter aangebracht om meerdere techniekruimtes binnen het project op aan te sluiten.

Park Valley wordt voorzien van een collectief hybride WKO – EQw systeem waarmee alle 706 appartementen en commerciële ruimtes worden voorzien van warmte, koude en verwarming van tapwater.
Dura Vermeer Bouw Midden West en Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten B.V. zijn nu hard bezig met het klaar maken van de eerste parkeerbak waar twee techniekruimtes van Vaanster in gemaakt zullen worden.


Houdt de projectpagina via onze website in de gaten voor meer informatie over dit project.

Benieuwd naar hybride WKO – EQW of een andere energieconcept voor uw project? Neem dan contact op met onze afdeling sales en/of ontwikkeling via ontwikkeling@vaanster.nl.