1. terug

Maarssen, Bisonspoor 332

  • Status In ontwikkeling
  • Type systeemEQw
  • Aantal woningen75
  • Duurzaam collectief EQw systeem
  • All electric energiesysteem
  • Locatie van voormalig kantoorpand

Van harte gefeliciteerd met jouw nieuwe woning. 
Hier vindt je specifieke informatie over Bisonstraat in Maarssen. 

Vaanster wenst je veel woonplezier in Bisonstraat. 

EQw Duurzaam Energiesysteem

De wijk Bisonspoor vormt samen met het NS station en het Bisonspoorcomplex hét interlokale centrum van Maarssen en Maarssenbroek.
Het overdekte winkel- en woningcomplex en de twee parkeergarages werden in 1981 in gebruik genomen.
Het winkel- en kantorencentrum vormt het grootschalige voorzieningencentrum van Maarssenbroek.
Op het complex staan 180 galerijwoningen.

Op de renovatie van het winkelcentrum Bisonspoor en de herontwikkeling van het gebied volgt het opnieuw ontwikkelen van het gebouw Bisonspoor 332. Dit is het pand waar de Bestuursacademie in zat. De herontwikkeling van dit pand zorgt voor de verbinding tussen Bisonspoor en de omliggende wijken.

Stedenbouwkundig kader
In het stedenbouwkundig kader staat dat de maximale hoogte om te bouwen op deze plaats 35 meter is. De vorm van het gebouw is ruimtelijk van opzet. Het ontwerp staat in relatie tot de toekomstige ontwikkeling van het gebouw waar nu het politiebureau is. In Bisonspoor 332 komen appartementen. Hiervan zal minimaal 30% van de woningen voor de sociale sector worden gebouwd. Het gebouw wordt energieneutraal. Op de begane grond, in de plint, kunnen commerciële en maatschappelijke bedrijven komen. Bewoners parkeren hun auto’s onder het gebouw. Ook is hier ruimte voor het stallen van fietsen.

Wil je meer weten over één van de duurzame energiesystemen voor jouw project? We komen graag met je in contact om dit samen te bespreken.

Eigendomsgrens

De eigendomsgrens geeft aan welke onderdelen Vaanster exploiteert, onderhoudt en eventueel vervangt. De overige onderdelen zijn in eigendom van de woningeigenaar die daarmee ook verantwoordelijk is voor onderhoud en eventueel vervanging. Voor koopwoningen geldt dat je als bewoner zelf de eigenaar van de woning bent. Voor huurwoningen geldt dat de verhuurder de eigenaar van de woning is.

De afbeelding is een schematische weergave van de installatie in jouw woning. Het kan voorkomen dat de onderdelen in jouw woning op een andere manier gepositioneerd zijn.

Heb je vragen? Bekijk de 'Veelgestelde vragen' op deze website. 

Veelgestelde vragen

Storing in levering warmte

Er is een storing in de warmte levering. Dat is vervelend en dat wil je natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben.

Allereerst moet de oorzaak van de storing worden achterhaald, zodat duidelijk wordt wie de storing kan oplossen. De eigendomsgrens geeft aan wie verantwoordelijk is voor de diverse onderdelen. Deze kun je vinden op de pagina van het project waar je woont. 

Wie is verantwoordelijk voor het systeem in mijn woning?

Het antwoord op deze vraag verschilt per project en wordt aangegeven door middel van een eigendomsgrens. Deze kun je opzoeken via het intikken van de postcode op de homepage. Ga naar www.vaanster.nl en voer bovenaan het postcode en huisnummer in. Vervolgens word je doorgestuurd naar de webpagina die hoort bij de ingevoerde postcode. Daar staat een afbeelding met de eigendomsgrens van alle apparatuur in de woning.

Storing in levering koude

Er is mogelijk storing in de levering van koude. Dat is vervelend en dat wil je natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben.

Allereerst moet de oorzaak van de storing worden achterhaald, zodat duidelijk wordt wie de storing kan oplossen. De eigendomsgrens geeft aan wie verantwoordelijk is voor de diverse onderdelen. Deze kun je vinden op de pagina van het project waar u woont. 

Kan ik zelf mijn voorschotbedrag aanpassen?

Ja dat kan. In je persoonlijke account kun je onder het kopje “mijn facturen” je voorschotbedrag aanpassen. Dat is wel binnen een bepaalde marge, omdat het voorschotbedrag wel voldoende moet zijn om de vaste kosten te dekken.

Klik hier om naar jouw persoonlijke account  te gaan en log in om de gegevens aan te passen. Klik op account aanmaken als je voor de eerste keer de pagina gaat bezoeken. 

Storing in levering warm water

Het is vervelend als er geen warm water uit de kraan komt. Het is van belang om vast te stellen: 

  • Of er verminderd warm water is of dat er helemaal geen warm water is. 
  • Of er uit geen enkele kraan (ookwel tappunt genoemd) in de woning warm water komt of dat er een enkele kraan is waaruit geen warm water meer komt.