1. terug

Rijnsburg, Hof van Rijnsburg

  • Status In ontwikkeling
  • Type systeemEQw
  • Aantal woningen86
  • Duurzaam collectief EQw systeem
  • Kleine TE-booster in woning tbv warm tapwater
  • All electric warmte- en koudeopwekking

Van harte gefeliciteerd met jouw nieuwe woning. 
Hier vind je specifieke informatie over Hof van Rijnsburg in Rijnsburg. 

Vaanster wenst je veel woonplezier in Hof van Rijnsburg. 

EQw Duurzaam Energiesysteem

Dorps wonen maar toch binnen bereik van steden. In nog geen kwartier rijden sta je in het centrum van Leiden, in een half uur in de binnenstad van Den Haag en in drie kwartier in het hart van Amsterdam. Naast de auto kunt je ook gemakkelijk met het openbaar vervoer reizen. Door in bus 20 te stappen, die stopt bij de nabij gelegen bushalte, bent u binnen een kwartier op het Station Leiden Centraal. Waar je vervolgens de trein kunt nemen naar jouw bestemming.
 
Onderdeel zijnde van de kustgemeente Katwijk denk je gelijk aan het strand dat snel te bereiken is. Per auto is het Katwijkse strand in 15 minuten aan te rijden. Op een zomerse dag zou u ook gemakkelijk met de fiets naar het strand kunnen. Binnen 20 minuten staat u op het strand en kun je genieten van een drankje op het terras.

Wil je meer weten over één van de duurzame energiesystemen voor jouw project? We komen graag met je in contact om dit samen te bespreken.

Eigendomsgrens

De eigendomsgrens geeft aan welke onderdelen Vaanster exploiteert, onderhoudt en eventueel vervangt. De overige onderdelen zijn in eigendom van de woningeigenaar die daarmee ook verantwoordelijk is voor onderhoud en eventueel vervanging. Voor koopwoningen geldt dat je als bewoner zelf de eigenaar van de woning bent. Voor huurwoningen geldt dat de verhuurder de eigenaar van de woning is.

De afbeelding is een schematische weergave van de installatie in jouw woning. Het kan voorkomen dat de onderdelen in jouw woning op een andere manier gepositioneerd zijn.

Heb je vragen? Bekijk de 'Veelgestelde vragen' op deze website. 

Veelgestelde vragen

Storing in levering warmte

Er is een storing in de warmte levering. Dat is vervelend en dat wil je natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben.

Allereerst moet de oorzaak van de storing worden achterhaald, zodat duidelijk wordt wie de storing kan oplossen. De eigendomsgrens geeft aan wie verantwoordelijk is voor de diverse onderdelen. Deze kun je vinden op de pagina van het project waar je woont. 

Wie is verantwoordelijk voor het systeem in mijn woning?

Het antwoord op deze vraag verschilt per project en wordt aangegeven door middel van een eigendomsgrens. Deze kun je opzoeken via het intikken van de postcode op de homepage. Ga naar www.vaanster.nl en voer bovenaan het postcode en huisnummer in. Vervolgens word je doorgestuurd naar de webpagina die hoort bij de ingevoerde postcode. Daar staat een afbeelding met de eigendomsgrens van alle apparatuur in de woning.

Storing in levering koude

Er is mogelijk storing in de levering van koude. Dat is vervelend en dat wil je natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben.

Allereerst moet de oorzaak van de storing worden achterhaald, zodat duidelijk wordt wie de storing kan oplossen. De eigendomsgrens geeft aan wie verantwoordelijk is voor de diverse onderdelen. Deze kun je vinden op de pagina van het project waar u woont. 

Kan ik zelf mijn voorschotbedrag aanpassen?

Ja dat kan. In je persoonlijke account kun je onder het kopje “mijn facturen” je voorschotbedrag aanpassen. Dat is wel binnen een bepaalde marge, omdat het voorschotbedrag wel voldoende moet zijn om de vaste kosten te dekken.

Klik hier om naar jouw persoonlijke account  te gaan en log in om de gegevens aan te passen. Klik op account aanmaken als je voor de eerste keer de pagina gaat bezoeken. 

Storing in levering warm water

Het is vervelend als er geen warm water uit de kraan komt. Het is van belang om vast te stellen: 

  • Of er verminderd warm water is of dat er helemaal geen warm water is. 
  • Of er uit geen enkele kraan (ookwel tappunt genoemd) in de woning warm water komt of dat er een enkele kraan is waaruit geen warm water meer komt.