• Duurzame hernieuwbare energie
  • Bewoners zijn beschermd door de warmtewet
  • Meer dan 200 projecten in exploitatie en beheer
  1. terug

Project

Spijkenisse, Terras aan de Maas Toren A

  • Eén van de 'excellente gebieden' voor energiezuinige nieuwbouw
  • 8 open bodembronnen
  • In 2020 uitgebreid voor toren II
Terras aan de Maas Toren A

Project
Terras aan de Maas Toren A

Type systeem
WKO

Aantal woningen
180

Status
Opgeleverd

WKO Duurzaam Energiesysteem

In 2013 is toren A van Terras aan de Maas opgeleverd. Een fraaie woontoren met een 'golvende' gevel gelegen aan de Oude Maas. Bewoners hebben een prachtig uitzicht in het 100 meter hoge gebouw. Bij de bouw van toren A lag het plan voor toren B ook op tafel. In verband met de economische crisis is de bouw van toren B destijds uitgesteld. In 2020 is dan ook toren B van Terras aan de Maas opgeleverd. 

De WKO installatie levert warmte, koude en verwarming van tapwater aan alle appartementen en zakelijke aansluitingen. Sinds 2020 is de WKO installatie uitgebreid en voorziet die ook toren B van warmte, koude en verwarming van tapwater. 

Terras aan de Maas maakt onderdeel uit van de door het ministerie van BZK aangewezen excellente gebieden. Deze gebieden bestaan uit dertien energiezuinige nieuwbouwprojecten met duurzame energietoepassingen en andere innovatieve technieken. Ga naar de website van de Rijksoverheid voor meer informatie over 'Excellente gebieden'. 

Ontwikkelaar: Vorm 

Wilt u meer weten over één van de duurzame energiesystemen voor uw project? We komen graag met u in contact om dit samen te bespreken.