• Duurzame hernieuwbare energie
  • Bewoners zijn beschermd door de warmtewet
  • Meer dan 200 projecten in exploitatie en beheer
  1. terug

Project

Spijkenisse, Terras aan de Maas Toren B

  • Spectaculair uitzicht over de Oude Maas
  • Excellent gebied voor energiezuinige nieuwbouw
  • Aangesloten op installatie toren
Terras aan de Maas Toren B

Project
Terras aan de Maas Toren B

Type systeem
WKO

Aantal woningen
184

Status
Opgeleverd

WKO Duurzaam Energiesysteem

Toren B van ‘Terras aan de Maas’ in Spijkenisse met 184 woningen is vanaf eind 2020 tot begin 2021 opgeleverd. De technische ruimte van toren A 'Terras aan de Maas' is uitgebreid en toren B is daar aangesloten op de WKO installatie van toren A. Er zijn onder andere extra warmtepompen geplaatst. Alle appartementen worden nu vanuit één WKO centrale voorzien van warmte, koude en verwarming van tapwater.  

Toren B is 70 meter hoog en daarmee iets lager dan toren A die 100 meter hoof is. Beide torens staan aan de rand van de Oude Maas en hebben daar een prachtig uitzicht over.

Terras aan de Maas maakt onderdeel uit van de door het ministerie van BZK aangewezen excellente gebieden. Deze gebieden bestaan uit dertien energiezuinige nieuwbouwprojecten met duurzame energietoepassingen en andere innovatieve technieken. Ga naar de website van de Rijksoverheid voor meer informatie over 'Excellente gebieden'. 

Ontwikkelaar: Vorm
Woningcoöperatie: Maasdelta Groep

Wilt u meer weten over één van de duurzame energiesystemen voor uw project? We komen graag met u in contact om dit samen te bespreken.