1. terug

Zicht Venlo

  • Status In ontwikkeling
  • Type systeemEQw
  • Aantal woningen60
  • duurzaam collectief EQw systeem
  • luxe appartementen en penthouses
  • wonen aan de Maas

Venlo, het ‘stedje van lol en plezeer’. Een wereldstad maar toch dorps, waar iedereen elkaar kent. Een stad met een rijke geschiedenis en het even rijke verenigingsleven. Daar wil je wonen. Maar dan wel op niveau. Een in het oog springend stadsicoon verrijkt binnenkort de skyline van Venlo. Met zijn schitterende ligging, spectaculaire architectuur, en luxueuze afwerking wordt het een exclusieve plek waar men kan genieten van rust en levendigheid in perfecte harmonie. ZICHT biedt in totaal 60 appartementen waaronder penthouses van ongekende schoonheid. Met zijn fenomenale uitzicht over de stad en de Maas wordt exclusief wonen in Venlo naar het hoogste niveau getild en krijgt het internationale allure. Het is een plek voor mensen met visie, die hoge eisen stellen aan hun persoonlijke leefomgeving.

Voor wie overal ter wereld kan wonen, maar zich in Venlo het meeste thuis voelt.

Dát is ZICHT.

Vaanster ontwikkelt voor een EQw centrale waarmee we de 60 luxe appartementen en penthouses van duurzame warmte en koude gaan voorzien. De bouw start na de zomer van 2023.

In opdracht van Ten brinke: Vestiging Helmond
Adviseur K-plus 
Architect: Wurck architect 

Wil je meer weten over één van de duurzame energiesystemen voor jouw project? We komen graag met je in contact om dit samen te bespreken. Je kunt ons bereiken via sales@vaanster.nl.

Veelgestelde vragen

Storing in levering warmte

Er is een storing in de warmte levering. Dat is vervelend en dat wil je natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben.

Allereerst moet de oorzaak van de storing worden achterhaald, zodat duidelijk wordt wie de storing kan oplossen. De eigendomsgrens geeft aan wie verantwoordelijk is voor de diverse onderdelen. Deze kun je vinden op de pagina van het project waar je woont. 

Wie is verantwoordelijk voor het systeem in mijn woning?

Het antwoord op deze vraag verschilt per project en wordt aangegeven door middel van een eigendomsgrens. Deze kun je opzoeken via het intikken van de postcode op de homepage. Ga naar www.vaanster.nl en voer bovenaan het postcode en huisnummer in. Vervolgens word je doorgestuurd naar de webpagina die hoort bij de ingevoerde postcode. Daar staat een afbeelding met de eigendomsgrens van alle apparatuur in de woning.

Storing in levering koude

Er is mogelijk storing in de levering van koude. Dat is vervelend en dat wil je natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben.

Allereerst moet de oorzaak van de storing worden achterhaald, zodat duidelijk wordt wie de storing kan oplossen. De eigendomsgrens geeft aan wie verantwoordelijk is voor de diverse onderdelen. Deze kun je vinden op de pagina van het project waar u woont. 

Kan ik zelf mijn voorschotbedrag aanpassen?

Ja dat kan. In je persoonlijke account kun je onder het kopje “mijn facturen” je voorschotbedrag aanpassen. Dat is wel binnen een bepaalde marge, omdat het voorschotbedrag wel voldoende moet zijn om de vaste kosten te dekken.

Klik hier om naar jouw persoonlijke account  te gaan en log in om de gegevens aan te passen. Klik op account aanmaken als je voor de eerste keer de pagina gaat bezoeken. 

Storing in levering warm water

Het is vervelend als er geen warm water uit de kraan komt. Het is van belang om vast te stellen: 

  • Of er verminderd warm water is of dat er helemaal geen warm water is. 
  • Of er uit geen enkele kraan (ookwel tappunt genoemd) in de woning warm water komt of dat er een enkele kraan is waaruit geen warm water meer komt.