1. back

News

Contractondertekening Benelux901

Vaanster Energie gaat duurzame warmte en koude leveren aan dit nieuwe project. In het hartje van Utrecht Noordwest, de opkomende Transwijk, wordt dit mooie gebouw gerealiseerd met 200 middenhuur woningen. Vanuit daar is de rest van de stad uitstekend bereikbaar, ook met de fiets.

π™’π™€π™£π™šπ™£ π™’π™šπ™© π™šπ™šπ™£ π™œπ™§π™€π™šπ™£ 𝙝𝙖𝙧𝙩
De wereld is een bijzondere plek waar goed voor gezorgd moet worden. Alleen op die manier investeren we in een gezonde en fijne toekomst voor de volgende generaties. Door π™žπ™£π™£π™€π™«π™–π™©π™žπ™šπ™«π™š 𝙙π™ͺπ™ͺπ™§π™―π™–π™–π™’π™π™šπ™žπ™™π™¨π™’π™–π™–π™©π™§π™šπ™œπ™šπ™‘π™šπ™£ in het gebouw leef je straks zowel betaalbaar als milieuvriendelijk.β€―Er wordt gebruikgemaakt van een 𝙙π™ͺπ™ͺπ™§π™―π™–π™’π™š 𝙀π™₯π™‘π™€π™¨π™¨π™žπ™£π™œ 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™šπ™£π™šπ™§π™œπ™žπ™šπ™€π™₯π™¬π™šπ™ π™ π™žπ™£π™œ, π™™π™š π™šπ™£π™šπ™§π™œπ™žπ™š 𝙬𝙀𝙧𝙙𝙩 𝙀π™₯ π™π™šπ™© 𝙙𝙖𝙠 π™ͺπ™žπ™© π™™π™š π™›π™§π™žπ™¨π™¨π™š 𝙗π™ͺπ™žπ™©π™šπ™£π™‘π™ͺπ™˜π™π™© π™œπ™šπ™π™–π™–π™‘π™™, π™™π™žπ™š π™«π™šπ™§π™«π™€π™‘π™œπ™šπ™£π™¨ 𝙬𝙀𝙧𝙙𝙩 π™œπ™šπ™—π™§π™ͺπ™žπ™ π™© 𝙫𝙀𝙀𝙧 𝙧π™ͺπ™žπ™’π™©π™šπ™«π™šπ™§π™¬π™–π™§π™’π™žπ™£π™œ 𝙀𝙛 π™ π™€π™šπ™‘π™žπ™£π™œ π™šπ™£ 𝙩𝙖π™₯π™¬π™–π™©π™šπ™§. Bovendien zijn er zonnepanelen aanwezig die bijdragen aan de duurzame energieopwekking van de centrale voorzieningen. Wil jij ook een steentje bijdragen aan een betere en duurzamere wereld van morgen? Begin met wonen in Benelux901! 
 
Mooier kunnen we het zelf niet omschrijven en we zijn bijzonder trots op de duurzame EQw centrale die wij daar gaan realiseren 
 
We kijken ernaar uit om samen te werken met alle betrokken partijen in het nieuwbouwproject Benelux901 in Utrecht en zijn vastberaden om een succesvolle en duurzame energielevering te realiseren. Samen kunnen we positieve verandering teweegbrengen en bouwen aan een duurzame wereld.  
 
We danken VolkerWessels en Altera Vastgoed voor het vertrouwen en kijken uit naar de verdere samenwerking.  

Het EQw concept is een samenwerking met Visietech, Breman Installatiegroep en Eplucon B.V.