1. back

News

Contractondertekening The Harbour House aan de Elsenlaan in Rijswijk!

𝙑𝙖𝙖𝙣𝙨𝙩𝙚𝙧 𝙀𝙣𝙚𝙧𝙜𝙞𝙚 𝙞𝙨 𝙚𝙣𝙤𝙧𝙢 𝙩𝙧𝙤𝙩𝙨 𝙤𝙢 𝙖𝙖𝙣 𝙩𝙚 𝙠𝙤𝙣𝙙𝙞𝙜𝙚𝙣 𝙙𝙖𝙩 𝙙𝙚 𝙀𝙌𝙬 𝙘𝙤𝙣𝙩𝙧𝙖𝙘𝙩𝙚𝙣 𝙯𝙞𝙟𝙣 𝙤𝙣𝙙𝙚𝙧𝙩𝙚𝙠𝙚𝙣𝙙 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙙𝙞𝙩 𝙞𝙣𝙨𝙥𝙞𝙧𝙚𝙧𝙚𝙣𝙙𝙚 𝙥𝙧𝙤𝙟𝙚𝙘𝙩 𝙞𝙣 𝙍𝙞𝙟𝙨𝙬𝙞𝙟𝙠!
 
De herbestemming van het kantoorpand naar 142 appartementen is een prachtig voorbeeld van een transformatie en voorziet in de stijgende vraag aan woningen. In deze bijzondere woonomgeving gaan duurzaamheid en comfort hand in hand. Eén van de duurzame aspecten van dit project is de implementatie van een innovatief verwarmings- en koelsysteem.

Project Elsenlaan, ook bekend als "The Harbour House", is onderdeel van de nieuwe ontwikkeling van het gebied Havenkwartier. Het is doordacht en stijlvol, waarin zowel architectonische pracht als functionaliteit samenkomen. Vaanster Energie is ervan overtuigd met de realisatie van dit project bij te dragen aan iets buitengewoons. Samen met ons gepassioneerde team en samenwerkingspartners werken we aan de realisatie en zorgen we voor een tijdige oplevering.

𝙒𝙞𝙡 𝙟𝙞𝙟 𝙤𝙤𝙠 𝙙𝙞𝙩 𝙨𝙤𝙤𝙧𝙩 𝙥𝙧𝙤𝙟𝙚𝙘𝙩𝙚𝙣 𝙧𝙚𝙖𝙡𝙞𝙨𝙚𝙧𝙚𝙣 𝙤𝙛 𝙗𝙚𝙝𝙚𝙧𝙚𝙣?

Wij hebben meerdere vacatures, onder meer als projectmanager op onze afdeling Ontwikkeling, kijk op onze website voor de openstaande vacatures https://vaanster.nl/vacatures

Vaanster is al 20 jaar marktleider in het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van duurzame energiecentrales. 
 
Opdrachtgever Veluwezoom Verkerk Bouw B.V.
Belegger APF International en Verdon Capital B.V.
EQw is een samenwerking met Visietech, Eplucon B.V. en Breman Utiliteit, Lok installaties